keskiviikko 18. huhtikuuta 2012
Jauheliha-vuohenjuustopihvit
Söimme Leenan kanssa sattumalta samoja herkullisia, vuohenjuustotäytteisiä jauhalihapihvejä ja ohjetta pohdittuamme oli pakko rueta etsimään täydellistä koostumusta. Joten ole hyvä Leena (ja muut), tuli muuten hyviä, sanoisin, että jopa parempia kuin ne syömämme!
(n.10kpl)
700g jauhelihaa
2 kananmunaa
1 prk kermaviiliä
1 sipulikeittopussi
vuohenjuustoa
1. Sekoita jaheliha, munat ja sipulikeittoseos keskenään.
2. Muotoile pellille noin puolikkaan kämmenen kokoisia ja sentin paksuisia pihvejä ja murenna päälle vuohenjuustoa maun mukaan. Ei kannata kuitenkaan heittäytyä yltiöpäiseksi, että saat juuston vielä peittoonkin.
3. Peitä pihvit taputtelemalla päälle tiiviisti toinen jauhelihapihvi.
4. Paista uunissa 200 asteessa n. 10-15 min.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Amma, kiitos sinä ihana♥
Arvaa mitä, tämä ohje lähtee nyt serkulleni, sillä kokoonnumme sinne suvun kanssa runsaan viikon päästä sunnuntaina ja kun nyt ei tule kyseeseen lohi eikä kana, niin ehdotin tätä;-) Alkuruokana on kuitenkin parsaa...
Tässä sen näkee, että simppeli on usein paras!
Aion itsekin kokeilla tätä ensi tilassa. Teen harvoin mitään jauhelihasta, mutta nyt näen asian toisin ja eihän vielä ole koko ajan grilliruokaa...lumisadettakin on luvattu.
Kokeilin ja hyvin onnistui! Näitä tehdään toistekin :-)
Lähetä kommentti