keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Broilerilaatikko

Meillä lämpiää leivinuuni päivittäin, joten kaikki laatikkoruoat ovat suosittuja. Tämän ohjeen bongasin uusimmasta Kodin Kuvalehdestä (2/12) ja tätä tullaan valmistamaan jatkossakin. Minulla on ollut hankaluuksia kuvauskaluston kanssa viime aikoina, joten kuva lisätään myöhemmin!

2dl riisi-ohra-suurimoita
500g marinoimattomia kanasuikaleita
200g ananaspaloja
pieni pala purjoa
200g fetajuustoa
200g pakastemaissia
valkopippuria
1 rkl yrttimausteseosta
5-6dl kanalientä
200g ranskankermaa
1 tl mustapippuriaa
2 dl juustoraastetta


1. Voitele uunivuoka
2. Valuta suikaleista ylimääräinen neste. Ripottele pinnalle suolaa ja valkopippuria.
3. Siivilöi ananaspalat. Ota mehu talteen.
4. Silppua purjo ja murenna feta kulhoon.
5. Sekoita kulhoon myös muut ainekset ja mausta.
6. Sekoita kanaliemi, ranskankerma ja ananasmehu, mausta pippurilla ja kaada vuokaan. Ripottele juustoraastetta pinnalle.
7 . Paista 200 asteessa 45-60 minuuttia.


3 kommenttia:

Erja Metsälä kirjoitti...

Tätä voisi tosiaan kokeilla!

Oli varmaan samassa lehdessä ohje perunalaatikosta, joka oli melkein kuin musakaa. Sitä kokeilin ja se oli melkein liian hyvää!

Amma kirjoitti...

Niin muuten taisi ollakin, paljon erilaisia laatikko-ohjeita oli. Kiitos vinkistä, täytyypä kokeilla sitten perunalaatikkoakin:)

Leena Lumi kirjoitti...

Tämä on varmaan herkullista! Pitää kokeilla.

Minulta meni ohi, kun Kodin Kuvalehti on minulle lainalehti ja en sitten aina ehdi niihin resepteihin perehtyä, vaikka haluaisinkin.