keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Uusi keittiö ♥

Lupaamiani kuvia tällä kertaa. Olen hyvin tyytyväinen! 

9 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Ihana!!

Elisa kirjoitti...

Upea keittiö! :)

Sara / p.s. rakastan kirjoja kirjoitti...

Kaunis keittiö! Valoisa ja lämpimänsävyinen, kertakaikkisen kodikas siis! :)

Leena Lumi kirjoitti...

Upea ja samalla kodikas!

Onko tuo välitila Stonestin verhoilukiveä?

Amma kirjoitti...

Kiitos kaikille!

Leena, paljastan "salaisuuden": se on ihan välitilalaminaattia! Olisin halunnut kiveä, mutta toisaalta halusin sellaisen materiaalin, mikä on helppo pitää puhtaana. Tämä on ja se on myös upean näköinen, laminaatin myynyt kauppiaskin kävi meillä ja meni ensin halpaan, ihmetteli, että laitoimme sittenkin kivet seinään :)

Karoliina @ Kirjava kammari kirjoitti...

Tosi kivalta näyttää!

Leena Lumi kirjoitti...

Kyllä näyttää ihan kiveltä. Pääasia, että toimii ja olet itse tyytyväinen. Minä laitoin sitä karkeaa laattaa, Tarascon Beige, jonka laatoitus oli jo ohjelmanumero, mutta testasin sitä punkulla ja mustikalla sitä ennen vuoden. Siihen ei ota mikään kiinni, enkä tajua, mikä taika siinä on, kun se on niin 'rough'.

Me mietimme takkahuoneeseen, jos siihen remontiin joskus pääsemme, kattoparruja, jotka eivät ole sitä massiivipuuta vaan muovia. Voi kuulostaa kauhealta, mutta olen nähnyt yhdessä talossa ja pidän vieläkin aitona, vaikka muuta väittävät;-) Sinne saa sitten sisälle kapseloitua kaiken maailman valaistukseen liittyviä juttuja yms.

Arvaan, että nautit nyt. Innokkaalle kokkaajalle keittiö on tärkeä asia.

Mukavia tunnelmia ja maukkaita herkkuja Polunpään pitoihin!

Petriina kirjoitti...

Tulin kurkkimaan... Tuo välitilamateriaali olisi kiva nähdä livenä, kivan värinen ( ja varmasti helpompi pitää puhtaan kuin se meidän tiiliseinä ). Vaaleaa ja kodikasta :-) Valaisin on hieno !

Amma kirjoitti...

Tuo välitilan laminaatti on sellainen, että kaikki haluaa aina silittää sitä;) Se näyttää niin kiviseltä, mutta sileä kuin vauvan peppu:)

Ostin lampun ennen remonttia ja nyt ehkä ostaisin aivan toisenlaisen, yksinkertaisemman, mutta siinä se nyt on ja täyttää funktionsa erinomaisesti!